Återbetalning och reklamation

Allmänt

Compete Now säljer genom www.playmig.com varor med leverans inom Sverige och Norge. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice om du har frågor om din beställning, mig@playmig.com.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i svenska kronor inklusive moms. Betalning sker via Klarna eller swish.

Fraktsätt och speditörer

Vi skickar ut beställningar via PostNord eller DHL: För standardleverans i Sverige är fraktkostnaden 40 kr oavsett hur många spel som beställs. Beställningar av block skickas fraktfritt inom Sverige.

Försening eller avbokning

Vi gör vårt bästa för att leverera så fort som möjligt. Vi kan inte garantera leverans till en viss dag eftersom förseningar ibland kan uppstå. Vi reserverar oss rätten att avboka din beställning om det uppstår problem med leveranser eller betalning.Tar en vara slut hos oss avbokas den från din beställning och levereras inte vid en senare tidpunkt. Vid avbokning skickas den informationen till dig via mail.

Ångerrätt och retur

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt (räknat från att du mottagit varan). Du måste då utan dröjsmål skicka tillbaka varan till oss. Returnerar du en oanvänd vara med eventuellt tillhörande etiketter och förpackning inom 14 dagar återbetalas hela beloppet. Du betalar själv för returen tillbaka.

Returadress:
Compete Now, Gamla Brottkärrsvägen 61, 43658 HOVÅS

Återbetalning

Återbetalning sker utan dröjsmål (normalt inom några dagar) från att Compete Now erhållit varan i retur.

Reklamation

När du hämtar ut eller tar emot din beställning ska du omgående kontrollera att emballaget är helt och att innehållet är helt och fungerande. Reklamationsrätten omfattar endast ursprungliga fel.