"> Unikt frågespel ska erövra världen – MIG
september 19, 2017

Unikt frågespel ska erövra världen

Unikt frågespel ska erövra världen

Efter 17 år i frågespelsbranschen satsar nu företaget Compete Now på en internationell quizlansering.

– Vi har hittat ett enkelt och genialt sätt att spela quiz på. Vi tror det kommer att älskas inte bara i Sverige utan även i resten av världen, säger Helena Liewendahl, som är en av de fyra grundarna till MIG-spelen, som funnits på den svenska marknaden sedan 2001.

Idén är enkel. Ett frågespel där alla svar är en siffra mellan 0 och 100. Spelet släpps i slutet av september som kartongvariant och i slutet av oktober som app. 15 000 frågor är nu under tillverkning.

Bakom 0-100 står gänget bakom MIG-spelen. Git och Hampus Hansson och Helena och Staffan Liewendahl. För lanseringen av 0-100-appen har de tillsammans med Pontus Lindgren bildat företaget Humla Games AB.

Vid frågor kontakta Helena Liewendahl Compete Now 031-681360 eller Pontus Lindgren, Humla Games 070-2948996

_DSC4837

Helena Liewendahl, Git Hansson och
Pontus Lindgren Humla Games AB