december 5, 2015

MIG On the move ute nu

Ett nytt MIG-spel har sett dagens ljus. I slutet av november kom MIG on the move ut på butikshyllorna på sportkedjan Stadium. Spelet innehåller 780 frågor om aktuella allmänbildande ämnen, äventyr, fritid, resor, sport, outdoor, nöje, kultur och upplevelser. MIG on the move är ett samarbete mellan Stadium och MIG.

– Vi är mycket glada över detta samarbete, säger Helena Sverrisdóttir Liewendahl en av personerna bakom MIG-spelet. Träningstrenden vi har i Sverige just nu är fantastisk för hälsan. Man ska bara inte glömma bort att träna hjärnan.

MIG On the Move är frågespelet för alla som gillar att vara i farten, uppleva, ha kul och lära sig nytt. MIG är lätt att ta med sig och kan spelas överallt ? i tältet, husvagnen, på skidresan, beachen eller på utflykten.
Upplagan av MIG On the move är begränsad,